top of page
Sommcasa Andorra i Sommcasa Barcelona és una botiga de mobles de tendència i materials de qualitat amb tot tipus de mobles per a la cuina, el menjador, les habitacions i altres espais de casa. Tots els mobles disposen de diferents acabats i compten amb l'assessorament de professionals.

CUINES

A Sommcasa trobaràs les últimes tendències en mobles i composicions de cuina. Cuines de fusta, taulells de marbre i ceràmica, acabats de primera qualitat... Tot el que necessites per renovar la teva cuina. Fem cuines a mida i creem espais totalment personalitzats.

DESCOBREIX LA NOSTRA VARIETAT

Les cuines angulars posicionen tots els elements en dues parets aprofitant de la millor manera l'espai angular entre les dues. Són una configuració molt còmoda, sobretot en zones estretes. Aquesta disposició proporciona continuïtat i linealitat.

La cuina amb illa integra un mòdul dins de la sala separat de la resta del mobiliari. Aquesta opció és perfecta per omplir espais amplis i per disposar de més superfície. Es pot adaptar i utilitzar per cuinar o com a taula per menjar.

Sorgeix de la unió de l'illa amb altres mobles de la cuina. S'utilitza sobretot en cuines/menjador d'apartaments o cases petites en les quals també funciona per separar els ambients. La península sol anar formada per mobles base i hi ha l'opció de col·locar-hi mobles aeris.

La configuració en forma de L és una bona opció per no reduir l'ample i aprofitar al màxim les possibilitats d'emmagatzematge i comoditat a la cuina. Per a això, cal disposar d'una àrea rectangular d'uns 10 m2 o més, sigui una habitació tancada o un loft.

Una cuina lineal és el disseny ideal per als que prefereixen els espais més oberts, ja que et permet gaudir d'un espai on podràs moure't amb més facilitat. 

Els detalls marquen la diferencia, i els accessoris estan pensats per facilitar-vos la vostra interacció amb tots els elements de la cuina.

bottom of page