top of page
Sommcasa Andorra i Sommcasa Barcelona és una botiga de mobles de tendència i materials de qualitat amb tot tipus de mobles per a la cuina, el menjador, les habitacions i altres espais de casa. Tots els mobles disposen de diferents acabats i compten amb l'assessorament de professionals.

ZONA NIT

Sommcasa t'ofereix habitacions per a infants, juvenils o adults totalment personalitzades. Disposem d'un ampli ventall de mobles d'habitació que et permetran gaudir del millor descans i, alhora, et proporcionaran un espai d'oci. Habitacions movibles, llits de paret, escriptoris complets, prestatgeries, armaris raconers, lliteres, canapès, tauletes auxiliars, llits de matrimoni, matalassos, coixins... Tot el que necessites per gaudir del disseny i el confort.

DESCOBREIX LA NOSTRA VARIETAT

L'element principal de tota habitació s'ha d'escollir amb cautela i tenint present la seva funcionalitat. Aposta per l'estil i el màxim confort.

Habitacions juvenils adaptades i totalment personalitzades per cobrir al màxim les necessitats estilístiques i funcionals dels joves de la casa.

Ampli ventall d'armaris personalitzables i totalment adaptables a l'espai. Es poden realitzar diferents composicions jugant amb els materials i els acabats.

Combinacions de mobles i accessoris d'habitació per crear ambientacions personalitzades i de qualitat. Ampli ventall de materials i acabats.

bottom of page