top of page
Sommcasa Andorra i Sommcasa Barcelona és una botiga de mobles de tendència i materials de qualitat amb tot tipus de mobles per a la cuina, el menjador, les habitacions i altres espais de casa. Tots els mobles disposen de diferents acabats i compten amb l'assessorament de professionals.

PROJECTES

A Sommcasa creem projectes a mida. Estudiem la teva llar i trobem la millor composició de mobles i materials per a cada espai. La nostra especialitat és la reforma de cuines. Els nostres professionals utilitzen programes 3D que permeten veure quin serà el resultat exacte. D'aquesta manera, aconseguim un projecte exitós i funcional. Al nostre apartat de projectes podràs veure els diferents espais que hem creat.

A Sommcasa ens mou la passió per el disseny. Apostem en tot moment per les millors solucions que els nostres clients necessiten, tenint en compte la millor qualitat, així com un bon preu.La cuina és la zona de la llar en la que més temps passem. Un bon disseny farà que s’aprofiti al màxim l’espai. Els components també prenen una part de protagonisme, ja que gràcies a la seva correcta elecció faran que la cuina sigui pràctica i funcional.
Projectes en 3D


T’imagines poder veure el resultat del projecte abans de que aquest sigui una realitat? A Sommcasa ho fem possible! Disposem d’un programa específic de disseny 3D amb el que podràs veure ipso facto el teu projecte. D’aquesta manera, amb l’ajuda del nostre personal qualificat trobaràs la millor solució per al teu espai i personalitzaràs al màxim la zona.

La qualitat dels materials


A Sommcasa apostem per els materials de la més alta qualitat. Gràcies al nostre contacte directe amb la fàbrica tenim el control total dels estàndards de qualitat des de l’inici fins al final.

Transport i muntatge


La clau d’un bon acabat es troba en el seu muntatge. Disposem d’un equip de professionals amb una llarga experiència en el sector que s’encarregarà de la instal·lació de tot el mobiliari triat.

L’espai determina quin és el tipus de cuina que més et convé

L’àrea de disseny ens dona les eines per determinar el tipus de cuina que més s’adapta a les teves necessitats. Entre els tipus de distribució modular trobem cuines angulars, amb illa, amb península, en paral·lel i linials. Segons les dimensions de les que disposis el nostre equip professional t’aconsellarà la distribució que més et convé.Vols que dissenyem la cuina dels teus somnis?


Projecte: SommCasa Sant Andreu

Dissenyador: Pere de la TorreEn aquest projecte ens hem inspirat amb tons clars jugant amb un toc de fusta per donar-li calidesa.
Projecte: SommCasa Sant Andreu

Dissenyador: Pere de la Torre


Combinació de mobiliari de cuina blanca, amb l'encimera negra, i destacant amb la barra de fusta.


1
2
bottom of page