Sommcasa Andorra i Sommcasa Barcelona és una botiga de mobles de tendència i materials de qualitat amb tot tipus de mobles per a la cuina, el menjador, les habitacions i altres espais de casa. Tots els mobles disposen de diferents acabats i compten amb l'assessorament de professionals.

PROJECTES

A Sommcasa creem projectes a mida. Estudiem la teva llar i trobem la millor composició de mobles i materials per a cada espai. La nostra especialitat és la reforma de cuines. Els nostres professionals utilitzen programes 3D que permeten veure quin serà el resultat exacte. D'aquesta manera, aconseguim un projecte exitós i funcional. Al nostre apartat de projectes podràs veure els diferents espais que hem creat.

Search

Projecte: SommCasa Sant Andreu

Dissenyador: Pere de la TorreEn aquest projecte ens hem inspirat amb tons clars jugant amb un toc de fusta per donar-li calidesa.
Projecte: SommCasa Sant Andreu

Dissenyador: Pere de la Torre


Combinació de mobiliari de cuina blanca, amb l'encimera negra, i destacant amb la barra de fusta.


Projecte: SommCasa Sant Andreu

Dissenyador: Pere de la Torre

Una cuina menjador preparada per a qualsevol moment del dia, tant per un apat ràpit, com per un sopar amb la familia. Sempre jugant amb els blancs i negres, tant en la illa com en la zona de cuina.